Sunday, June 3, 2012

Balul Arhitecturii nu e bâlciul de bâlci de la Pișcani

Stau și mă gandesc uneori, zici că sunt picat din cer, dar am o scuză în perioada asta: afurisita asta de disertație! A fost aseară balul arhitecturii la Mincu acolo. Am aflat cu vreo 3 ore înainte de eveniment, deci nema bilete, în cazul ăsta, nema intrare cum s-ar zice nu? Eh, puțină vorbă dulce și s-a rezolvat problema cu intrarea, free of charge ca să fie tacâmul complet :-D.
Ei bine, suntem înăuntru, lume multă, marea majoritate în costume, unele inspirate, altele groaznice, dar efortul trebuie apreciat! Vreau să spun că balul arhitecturii, spre deosebire de bâlciul de bâlci de la Pișcani, unde e multe rebuturi, toate sunt leșinate de căldură și aveau nevoie să fie revergorate, domnișoarele de aseară erau foarte drăguțe și vreau să pun accentul pe foarte drăguțe. Oameni frumoși aseară la bal, oameni frumoși!
Aveţi aici o serie de poze de la evenimentul de aseară, poze de la balul arhitecturii fratee! Nu deţin drepturi asupra acestor poze, ele au fost realizate de Costin Gheorghe si le puteţi găsi pe Facebook dacă click-uiţi aici










Și btw: balul arhitecturii nu prea mai este un bal ci mai degrabă un festival anual, cel puțin asta e impresia pe care mi-a rămas dupa seara de ieri. Și btw2: dacă cineva o știe pe tipa care era costumată în Mario aseară, do tell :)

0 comments: