Wednesday, September 26, 2012

la beție în kulturhaus

ok. parcă e o vorbă: nimic bun nu se întâmplă după 2 noaptea. cred că la fel de bună ar fi vorba: nu iei decizii bune când ești în club și ești beat! dai câteva mesaje la fostele prietene, dar nu primești niciun feedback. tot în club ești. te crezi mare, te crezi tare, te crezi un veritabil don juan de bucale, nu-i frate nici una din astea. de obicei ajungi să le vezi pe toate numai top models, ești plin de încredere că o să le vrăjești așa că-ți iei inima-n dinți și te duci la o domnișoară să o abordezi. ajungi la ea, îi țipi în ureche pentru că muzica e prea tare, o scuipi ca dracu pe ureche pentru că ești beat și vorbești cu precipitații. dar nu contează, ea stă pentru că și ea este la fel de beată. "e clar, tipa mă vrea, e victimă clară". din una-n alta se lasă cu pipăieli, începi să o săruți de mama focului dar e mult spus sărutat pentru că privit din exterior e un freak show total! te uiți la ceas și vezi că-i 4, tu mai ai 14 lei în buzunar și din kultur până-n crângași îți cam ajung de un taxi. da-i propui tipei să vină la tine deși știi că ai tăi sunt acasă și noaptea se transformă în doi dobermani gata de atac. tipa e excitată și are chef așa că acceptă. ți se face foame când ieși din kultur și-ți plouă-n gură după o shaorma d-aia de 5 lei de la kogălniceanu care știi că e oribilă dar ești beat și acum e o adevarată delicatesă. își ia și fata o shaorma că deh e o lady și rămâi mască când o vezi cum devorează :|
terminați de mâncat rahatul ăla și vă urcați în taxi. ajungi în fața blocului, după o cursă lungă cu taxi-ul în care ai ascultat-o pe inna aia cu vocea ei de-ți crapă retina, ai continuat pipăiala din club și spectacolul ăla odios numit sărutat, la care l-ai văzut în oglinda retrovizoare până și pe taximetrist scârbit, respectivul și-o încearcă cu tine și vrea să te pârlească și de ultimii tăi lei. ajungi la ușă, încerci să te calmezi pentru că acum e testul cel mare: să ajungi în dormitor fără să-i trezești pe paznicii din celălalt dormitor. mergi pe vârfuri, o pui să-și ia pantofii în mână și să meargă cât de silențios poate. ești în dormitor cu ea, răsuflii ușurat pentru că te-ai descurcat să ajungi acolo fără să-i trezești pe-ai tăi. acum începi să culegi roadele, ești mândru, vrei sa oferi cele mai bune 3 minute din viața ei și dacă poți mai mult e și mai bine.
vă întindeți amândoi în pat, meriți felicitări: te-ai descurcat mai bine decât te așteptai și fata e mulțumită și la fel și tu. te culci dar nici bine nu adormi că-ți sună ceasul să te pregătești să pleci la muncă. te uiți la ea și îți vine să faci cruce. acum înțelegi de ce i-a fost atât de ușor să devoreze shaorma aia. o trezești și-i spui că trebuie să pleci la muncă și să se pregătească și ea. îi spui că tu iei metroul spre muncă cu gândul că scapi de ea. îți zice că și ea ia metroul și-atunci îți muști limba de nervi și-o bagi p-aia "iau tramvaiul 41 pân la lujerului că merge mai repede și i-au metroul de acolo" și-ai scăpat de ea. e urât cum ai procedat și știi asta dar era necesar.
ajungi în sfârșit la muncă dar ești zombie și toți colegii știu ce-ai făcut dar ce mai contează, totul s-a terminat cu tipa, tu ai ajuns la timp la muncă și un somn bun va rezolva totul. când prinzi puțin timp liber intri pe facebook și vezi un friend request: e ea! rahaaaaat!
later edit: povestea nu e chiar așa recentă, toate astea s-au întâmplat mai la începutul verii iar tipei i-am dat accept :)

0 comments: