Sunday, May 27, 2012

Mister K.O. a fost facut K.O.

Campionul mondial la versiunea IBF, Lucian Bute a vrut in aceasta seara sa ii dea "dreptate" lui Leonaaaard Dorin Dorofteeeei! Mister K.O. cum ii se spunea pana acum ceva timp, nu a avut absolut nicio sansa impotriva batausului Carl Froch. Probabil invatat sa se bata pe strazile din Colwick, Nottingham cu suporterii echipelor rivale, Froch a fost poate primul adversar al lui Bute care a putut emite pretentii.

Doroftei, mai in gluma mai in serios, din invidie sau nu, a spus de multe ori ca Bute a avut parte de oponenti foarte slabi pana acum si ca asteapta sa il vada luptandu-se cu un pugilist mai de Doamne ajuta. Ei bine, a incercat in seara asta si a esuat lamentabil. Chiar si asa, bafta in continuare Lucian Bute si mult noroc sa iti iei revansa, noi te sustinem in continuare si suntem mandrii de tine!

Update: Intr-un articol de pe blogul sau, intitulat "Ce va mai pute gura", Cabral Neculai Ibacka, mai simplu spus doar Cabral, ii invata pe romani sa fie romani pana la capat. Se ia de cei care au aruncat cu noroi in Bute dupa lupta pierduta in fata lui Froch. Se ia de cei care l-au tinut pe brate atunci cand avea 28 de KO la activ si care acum l-au scuipat in fata si s-au spalat pe maini de Bute. Ce zice el este 100% corect! Romanii tind sa faca asta, romanii tind sa se laude cu ceva cand este roz si uita de el complet cand este gri. Este in natura noastra dar asta nu inseamna ca nu trebuie schimbat!
Articolul asta l-am scris initial imediat dupa partida. Si am spus doar adevarul, tactita lui Bute a fost slaba, fara rost si in sfarsit a dat de un adversar puternic. Eu nu m-am laudat cu Bute in stanga si in dreapta atunci cand acesta intindea adversarii la pamant prin KO, asta in primul rand pentru ca nu imi place stilul sau si in al doilea rand pentru ca sunt nostalgic si raman cu preferatii mei Mihai Leu si pe urma Leonard Doroftei. Dar cu toate astea sunt perfect de acord cu Cabral cand spune ce spune despre acei suporteri ai valorilor romanesti.

0 comments: