Thursday, October 4, 2012

libera exprimare, artă sau prosteală?

aseară înainte să mă bag la somn, am intrat pe facebook. mare mi-a fost mirarea când am văzut poza asta postată de o domnișoară. nu am rezistat. este vorba despre o fată care postează o poză cu o tipă care fumează artistic din țigara ei fiind în nurii goi.
am fost puțin contrariat dar pe urmă m-am calmat văzând partea plină a paharului. pe de-o parte mi se pare deplasat ca o tipă să posteze o astfel de poză dar dacă aș gândi doar așa aș avea o gândire îmbătrânită. artă, neartă, nuditate, nenuditate, nu prea mai conteză. toată faza mi s-a părut deplasată și puțin exagerată dar fie.
ce mi s-a părut totuși pozitiv în toată treaba asta a fost libera exprimare, cel puțin în mediul online. mă bucur că am ajuns în stadiul ăla în care ne putem exprima cum vrem și cum credem noi de cuviință. e armă cu două tăișuri treaba asta dar nu suntem în basme ca să fie totul bine.
dacă eu postam poza aia era pornografie, dacă postează ea este artă.
sau este altă prosteală în căutare de like-uri? am început să dau unfriend la toți care o ard inteligent pe facebook status cu citate luate din cărți sau filme. pune niște ghilimele și e cu totul altceva.

0 comments: